våra verksamhetsområden

Utforska våra olika verksamhetsområden där vi skapar värde och möter behoven hos våra kunder.

Oavsett om det gäller reparationer, underhåll eller specialanpassade projekt, har vi den tekniska kompetensen och erfarenheten för att möta och överträffa våra kunders förväntningar. Utforska våra olika verkstadsområden nedan och upptäck hur vi kan bidra till att optimera din verksamhet.

Roterande utrustning

Förebygg kostsamma driftstopp! Lämna läckande tätningar, obalans eller lagerhaveri bakom dig. Skydda din utrustning och undvik ekonomiska problem. 

Läs mer

Svets

Vår expertis inom svetsning garanterar högkvalitativa resultat och effektiva lösningar. Kontakta oss för pålitliga tjänster och skräddarsydda svetslösningar som möter dina behov.

Läs mer

Mekaniskt underhåll

Vi utföra service på pumpar, växlar, ventiler och mycket mer. Utöver det erbjuder vi även mobil service på plats i er anläggning.

Läs mer

Konsulttjänster

Oavsett om det gäller att säkerställa pålitlig drift av roterande utrustning, utföra högkvalitativ svetsning eller optimera oljekvaliteten, så kan vårt erfarna team erbjuda skräddarsydda lösningar för att möta dina behov.

Läs mer

Turbin

Med Avoma kan du vara trygg med att din turbin och generator hanteras med högsta kompetens och noggrannhet för att möta dina specifika krav och behov.

Läs mer

Oljehantering

Vare sig det gäller stora maskiner, växellådor eller andra komponenter, kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar för att säkerställa att oljan hanteras på ett sätt som främjar långvarig och pålitlig prestanda.

Läs mer