våra verksamhetsområden

Utforska våra olika verksamhetsområden där vi möter behov och skapar värde hos våra kunder.

Oavsett om det gäller reparationer av enstaka pumpar eller fläktar, underhåll på processanläggningar eller specialanpassade projekt, så har vi på Avoma erfarenheten och den tekniska kompetensen för att möta och leva upp till våra kunders förväntningar. Nedan berättar vi mer om vilka tjänster vi erbjuder inom olika områden för att bidra till att optimera er verksamhet.

Roterande utrustning

Vi tar hand om tätningar som läcker, lagerbyten eller vibrationer som behöver åtgärdas, allt för att undvika dyra oplanerade driftstopp. Använd kompetens från Avoma för service, underhåll och reparationer på fläktar, pumpar och annan roterande utrustning.
Läs mer

Turbin

Avoma erbjuder hantering av turbiner och generatorer med högsta kompetens och noggrannhet. Låt oss tillsammans ta fram en plan för service och underhåll för pålitlig drift.
Läs mer

Svets

Vår expertis inom svetsning garanterar pålitliga tjänster för effektiva och skräddarsydda lösningar och högkvalitativa resultat.
Läs mer

Oljehantering

Vare sig det gäller stora maskiner, växellådor, kärl, behållare eller andra delar av en processutrustning kan vi erbjuda lösningar för att säkerställa att oljan hanteras på ett sätt som främjar långvarig och pålitlig prestanda.

Läs mer

Mekaniskt underhåll

Vi utför service på pumpar, växlar, ventiler och annan processutrustning. Arbetet kan utföras på plats i aktuell anläggning, alternativt i någon av våra verkstäder.
Läs mer

Konsult-
tjänster

Oavsett om det gäller att projektleda pålitlig drift av roterande utrustning, att utföra avancerad mätning eller att optimera oljekvalité, så kan vårt erfarna team erbjuda hjälp med problemlösning och planering av utförande.
Läs mer